نشاسته مقاوم Resistant starch
سه شنبه ، 10 مهر 1397
نشاسته مقاوم Resistant starch
مشخصات فنی
- اندازه ذرات ریز و طعم ملایم است.
- . این محصول به دلیل خواص سلامتی زایی مشابه با منابع فیبری میتواند به عنوان فیبر عملگر تعریف گردد.
- دراکثر فرآیندهای حرارتی مرسوم در صنایع غذایی، پایدار بوده و در نتیجه مصرف آن را به عنوان منبع فیبر رژیمی در کاربردهای غذایی تجاری مقدور می سازد.
- در مقایسه با دیگر فیبرهای نامحلول، نشاسته مقاوم احساس شنی کمتر در دهان ایجاد کرده و مزه ها را کمتر می پوشاند.
کاربردها:
- این محصول میتواند در طیف گسترده ای از محصولات غذایی به ویژه در محصولات رژیمی با چربی و یا قند کاهش یافته، نوشیدنی های غلیظ و مات که فیبر نامحلول در آنها مطلوب است و سیستمهای غذایی بر پایه غلات با رطوبت پایین و متوسط به کار برده شود.
واحد سازمانی: پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
گروه پژوهشی : فراوری مواد غذایی
تلفن تماس : 05131997432
مشتریان و کارفرمایان
تولید کنندگان مواد غذایی رژیمی و کم کالری